FAQ

Vraag: Is de BTW inbegrepen in de kosten?
Antwoord: Ja Bij alle getoonde prijzen is de BTW inbegrepen.
 
Vraag: Hoe hoog zijn de verzendkosten?
Antwoord: Tot een bestelling van € 20,00 betaald u € 3,95 Hierboven zijn de verzendkosten gratis!
 
Vraag: Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Antwoord: U kunt betalen met IDeal, met MiniTix, met Master Card, onder Rembours of door middel van overschrijving. Natuurlijk kunt u als u het zelf komt halen ook aan de kassa in de winkel betalen met contant of Pin.
  
Vraag: Hoe kan ik een artikel retourneren?
Antwoord: U kunt het natuurlijk terug brengen in de winkel. U kunt het ook toesturen. Hiervoor kunt u het beste gebruik maken van ons retourformulier. U vindt dit onder het kopje Retour & Klachtenformulier
 
Vraag: Hoe lang heb ik bedenktijd? (herroepingsrecht)
Antwoord: Als u binnen 30 dagen spijt heeft van uw aankoop, kunt u het (mits ongebruikt, onbeschadigd en indien mogelijk in originele verpakking) retourneren. Zodra wij het product retour hebben ontvangen en beoordeeld krijgt u uw aankoop bedrag binnen 30 dagen retour. (U krijgt uw aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug. De kosten voor het naar ons retourzenden komen wel voor uw rekening)
 
Vraag: Hoe kan ik een LiPo accu het beste bewaren?
Antwoord: Een LiPo accu kan defect raken als deze niet goed wordt bewaart. Het langste plezier heeft u van een LiPo accu als u deze half opgeladen / half ontladen bewaart. U kunt hiervoor de accu leegrijden en vervolgens voor de helft v.d. normale laadtijd laden.